Zadenverkoop uit eigen tuin

_____

Stap voor stap ben ik de pluktuin een beetje aan het uitbouwen. Zo wil ik ieder jaar iets nieuws uitproberen. Vorig jaar ben ik samen met mijn vrijwilligers begonnen met het verzamelen van zaden uit de pluktuin. Samen met Louise van LotsofLo.nl hebben we leuke zadenzakjes ontworpen. De zakjes zijn biologisch afbreekbaar want dat vond ik wel een voorwaarde. Ik ben er echt supertrots op!  En het bijzondere aan deze zaden is dat ze onbespoten en geheel gifvrij zijn en opgekweekt met respect voor plant en dier, want dat is het uitgangspunt van Pluk! 

 

“Samenwerken in harmonie met de natuur”

 

De zakjes kosten €2,95 per stuk. Bij een bestelling van 10 zadenzakjes hoef je geen verzendkosten te betalen. Als je de zadenzakjes bij mij thuis op komt halen krijg je bij een bestelling van 10 stuks, 1 zakje gratis.

Hieronder kun je een lijst downloaden met de zaden en een uitgebreide uitleg hoe je kunt zaaien.

Als je zaden wilt bestellen dan klik je hieronder op het zadenlijst-PDF-bestand en bekijk je welke zaden je graag zou willen bestellen. Daarna stuur je een mailtje naar pluktuinpluk@outlook.com waarin je de bestelling doorgeeft. Wil je de zaden toegestuurd krijgen geef je dit ook aan alsmede je  adresgegevens. Ik stuur je z.s.m. een bevestigingsmailtje terug.

 

*Klik op PDF als je de zadenlijst wilt bekijken

*klik op PDF als je de tips en tricks van het zaaien wilt downloaden

 

  • Facebook - Black Circle
  • Google+ - Black Circle

© 2016 PLUK!